Födelsedagstips!

Åhh jag har brist på idéer..Vi ska fira min mamma nästa helg och jag har ingen aning om vad jag ska köpa el göra. Jag hade en tanke om att göra en kalender till henne med kort på oss alla, såg en jättesnygg mall på kalender i en pysselbok men frågan är bara när jag ska hinna det. En annan tanke var att köpa en massa spa-aktiga grejer och ha en lite spadag, alla vi syskon och hon. Det är så svårt och hitta på ngt bra, men jag vet att hon uppskattar mer saker man kan göra än saker att få i hand.

Jag får spåna vidare, men om ni har ngr idéer så är jag öppen för förslag :-)

Kramar

Dumma visdomstand

Jag har så fruktansvärt ont i munnen. Mitt tandkött runt den växande visdomstanden är otroligt uppsvälld och det gör ont hela tiden! Inte ens värktabletter tar bort smärtan, jag hoppas verkligen den försvinner snart. Inte helt kul att att ett telefonjobb såna här dagar!

Glömt att blogga!

Jag har blivit bättre på att blogga  i år om man jämför med förra året men idag kände jag att det har gått lite för lång tid sen sist. Det har hunnit vara helg och bli en ny vecka ju. Jag har hunnit beställa en massa kläder från HM som jag hoppas kommer snart. Har även hunnit lägga en order till Oriflame på en massa smink så därifrån kommer man ju också få en fetfaktura. Det positiva med den beställningen är att jag fick in en massa andra beställningar fr folk som har tittat i min oriflamekatalog och också har hittat en del trevliga produkter. Så det blir till att leverera lite varor sen.

För övrigt så händer det inte så mkt denna veckan...jo melodifestivalen :-) Tycker det var synd att inte Jonsson & Häggqvist gick vidare. Jag är inget superfan till Carola men det här uppträdandet var faktiskt riktigt bra! Får väl bara hoppas att de går vidare fr andra chansen!

Ha d gutt!


Alla hjärtans present!

Jag vet inte sen när presenten på alla hjärtans dag är dyrare och större än födelsedagar och julklappar. För igår när jag kom hem stod det en sprillans ny laptop på bordet, och det var verkligen inte den billigaste han hade hittat. Jag har skämtat lite löst med Morgan om att om han köper en bärbar så betalar jag ett mobilt bredband. Ja, nu har jag ju inte så mycket till val längre :-). Även om det var väldigt oväntat så blev jag ju självklart väldigt glad, det är min första egna dator :-)

Alla hjärtans dag!

En väldigt överskattad dag egentligen, varför ska man visa de man tycker om att man tycker extra mycket om dem just den här dagen?. Förstår inte det, men bara för att det är den här dagen idag så ska Morgan och jag gå och äta på Kronan ikväll.Vi har pratat om det så länge men kommer aldrig iväg, så det var ju en ganska bra anledning till att äntligen gå dit när det är den röda dagen! Om jag ska vara ärlig brukar jag faktiskt köpa presenter till nära och kära på alla hjärtans dag men det är nog mer för att det alltid har varit så! Personligen tycker jag det är trevligt att få presenter även om det inte är jul eller födelsedag!

Igår var vi och köpte en sån där stor fitnessboll. Nu jäklar ska magmusklerna tränas. Dock måste jag nog öva upp balansen lite, lyckades inte jättebra igår eftersom jag rullade av bollen hela tiden!

Ha de bra!

På inredningshumör!

Så var helgen avklarad, jag har faktiskt lite pengar kvar från Göteborgstrippen även om det blev en hel del shoppande! Tyckte jag var värd det så skitsamma. I storstaden finns det ju även en massa inredningsbutiker som inte finns hemma tex Bolagret där vi hittade en del. Vi kom hem rätt sent igår men Morgan skulle ju så klart få upp allt på en gång. Vi köpte gardiner som vi hängde upp på väggen ( mkt smidigare än tapetsera). Fast hängde är nog inte riktgt rätt ord utan Morgan mer spikade upp dem på väggen, men det blev bra! Vi inhandlade även kuddar som matchar gardinerna. När vi väl var färdiga med det var väl klockan kanske 22.30 och trötta som vi var la vi oss. Vi låg en stund och studerade våra nya inköp men det var något som inte kändes bra så jag kom på att vi kanske skulle flytta om sängen, så det gjorde vi. Dock fanns det ju en hel del damm bakom där så fram med dammsugaren. Till slut var vi färdiga och då var väl klockan kanske 23.30, jag var helt slut. Allt blev ialla fall jättebra!

PS. Det kommer bilder senare.

RSS 2.0