Ny vecka!

Oj tiden går fort! Redan ny vecka....Helgen var dock väldigt seg, jobbade hela förbaskade helgen och det är skitråkigt! Det positiva med allt är att jag har semester på två dagar, och de ska bli så skönt! Vi ska åka till Göteborg och Stockholm så det ska bli trevligt att komma iväg. Inplanerat är julmarknaden på Liseberg, ett julbord, och sen en chokladprovning. Det sista vi har inplanerat är en tv-inspelning av programmet Babben & Co. Ska bli riktigt roligt att gå på den, för er som inte sett programmet kan jag meddela att det fakiskt är bra även om det låter kasst :-) Fick reda på att Carola tydligen skulle gästa programmet då se kan ju vara nice att se henne live!

Vädret idag var ialla fall okej, det var ju plusgrader och då är jag nöjd!

Ha de gott!

Redan torsdag!

Idag är det alltså tordag...och snart är det helg! Det spelar dock ingen roll eftersom jag ska jobba hela helgen, men det gör inget..för nästa vecka ska vi ha semester, och inte bara nästa vecka, veckan efter det också :-) Det ska bli så underbart skönt att vara ledig så länge!

Idag känns det också som en kanondag....vi har mysdag på jobbet kan man säga...vi har lunch tillsammans, vi har möte, och sen har vi pysselkväll hos vår teamledare ikväll.. en superdag med andra ord!

Vad ska man säga om vädret idag då..kallt men soligt!

Ha en bra dag!


Svinhalt!

Ja, idag tänkte jag först gå eftersom de var sånt dåligt väder igår..sen såg det helt torrt ut på gatan så då tog jag cyklen ialla fall. Något som jag kanske inte skulle gjort, de var isgata ca 100 m fram så var de så 100 m, sen blev det torrt igen...100 m senare var det skithalt igen och så höll det på ända fram till jobbet....jävla dåligt väglag!

Idag måste jag ta mig till gymmet, känner mig inte alls motiverad..och det är ännu svårare att komma dit när man måste gå själv! För Morgan lär ju inte vilja hänga med heller, men för hans del gör det ju inget eftersom det inte syns på hans kropp om han inte tränat..spelar ingen roll så om han äter pizza varje dag el om han är nyttig...det är inte rättvist!

Jävla pissväder!

Åhh är det dags för vintern nu eller! Det är ju fasen plusgrader fortfarande, då ser jag ingen anledning till varför det ska snöa. Det kan vara okej om det är minus så att snön lägger sig, men nu är det ju bara blask ute!! Tycker att jag kanske kan få en bil....MORGAN! :-)

Förhoppningsvis blir de bättre!

Ny vecka!

Så var det måndag igen..tiden går så otroligt fort! Helgen var superlugn, vi gjorde inget speciellt!
Jo, vi bakade ju bullar..och vi gjorde faktiskt lika mycket!

Denna veckan händer inte så mkt vad jag vet än iaf.....Just nu längtar jag bara till nästa vecka, för då har vi semester :-) Har väntat på den för länge känns det som men snart är den äntligen här!

Ha de bra!

TRÖTT!!!

Kan jag inte få gå hem nu...........vill inte jobba mer idag!

Äntligen fredag!

Så var det äntligen fredag....veckan har dock gått vädligt fort. Idag var det faktiskt varmt ute, om man jämför med igår!! Fast jag kan  tänka mig att det är lugnet före stormen :-)

Igår var jag, Nina och Marie M på en hudvårdsklass..det var mkt trevliga och vi var vädligt rena och fina när vi kom därifrån, hoppas vi känner oss lika fina efter makeupen nästa ggr :-)

Som sagt äntligen helg...vi har absolut ingenting planerat denna helg, och det är så skönt! Förhoppningsvis kanske de blir lite bullar men de beror på hur pigg Morgan är :-)

Ha de bra!

Kallt!!....

Nu har jag kommit fram till vad min blogg ska handla om...vädret så klart :-) Jag klagar ju alltid på vädret så det är ju rätt naturligt att vädret får sin del i denna blogg, dock kan jag ju bara rappotera vädret där jag själv befinner mig.

Igår hände det inte så mkt, vi softade bara på kvällen. Jag var superinställd på att baka bullar, tråkigt nog var inte Morgan lika intresserad av de..och lat som jag är orkade jag mig inte på ett sånt projekt själv! Han lovade däremot att vi ska baka i helgen, och när jag säger vi menar jag Morgan..jag är mer med som en provsmakare :-)

oj...nu glömde jag nästan vädret, det viktigaste! Idag var det pisskallt ute...jättefint väder med solsken och allt men riktigt kallt!!

Ha en bra dag!


Nu är hösten här, på riktigt!

Jävla skit väder ute är de....jag känner mig så motiverad att cykla till jobbet när det första jag hör när jag vaknar är att det ösregnar ute!!! Åhh jag hatar regn, jag hatar blåst jag hatar vädret när det inte passar mig! Jag har funderar länge på varför inte jag kan få bestämma väder varje dag....

Än så länge är detta en dålig dag....men vad spelar de för roll att jag är irriterad på detta pissväder, det lär ju inte ändra sig!

Segt....

Så var det alltså en ny dag, som inte känns så särskilt rolig. Det är kallt ute, det regnar och sen självklart så blåser det också...men som tur är sitter jag inne och arbetar. Idag händer inte så mkt, vi ska till Nybban senare och fira systern som fyller år.

Mitt stora problem som jag har nu är att jag behöver en ny plattång. Var hos frisören igår som visade hur man kunde locka håret med den, insåg rätt fort att jag aldrig kommer kunna göra det med den plattången som vi har hemma! Så nu börjar ett projekt att försöka övetala Morgan att vi måste ha en ny.....vet inte riktigt hur det ska gå till eftersom han tycker att vår fungerar utmärkt, dock är det till hans hår...jaja på ngt sätt ska jag nog kunna övertala honom att  den skitiga tången som ligger o dammar är kass :-)


Have a nice day!


Första dagen med blogg avklarad..

Jaha då har jag alltså haft en blogg en hel dag nu. Antar att det är nu man ska skriva ner sina tankar då. Tycker fortfarande att det är lite luddigt det här med bloggar, men jag antar att alla har olika syften och att man egentligen inte behöver skriva ngt vettigt. Så för er som vill läsa om min dag, här kommer den:

Dagen började med att jag gick upp, därefter cyklade jag till jobbet, i motvind..vilket jag gör varje dag och varje dag funderar jag över varför jag jobbar på Kalmars blåsigaste ö. Mina funderingar kring detta har dock inte lett till något vettigt svar, men jag antar att det kan bero på att jobbet ligger där ute :-)  Men vidare på min dag... käkade lunch med Morgan ute i blåshålet. När jag väl hade slutat cyklade jag in till stan fixade o trixade lite....väl hemma fixade vi mat och jag målade mina naglar...och nu sitter jag här framför datorn och bloggar....

Jag kan dock inte förstå varför folk skulle vilja läsa om vad jag har gjort idag, så jag måste nog fundera ut i vilket syfte jag ska ha min blogg...någon som har läst och har ett bra förslag?

Jaja, det är en ny dag i morgon, vilket betyder en ny bloggdag :-)

Ha de!

Så var jag också i bloggträsket!

Jaha nu har jag alltså startat en blogg....så nu kan jag ju alltså inte klaga på alla andra som har bloggar längre.
Så för att citera min kära sambo, "en start på mitt nya liv". Vet inte riktigt vad det är för nytt liv jag ska börja men det lät bra ialla fall!  Slut för den här gången.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0