Svinhalt!

Ja, idag tänkte jag först gå eftersom de var sånt dåligt väder igår..sen såg det helt torrt ut på gatan så då tog jag cyklen ialla fall. Något som jag kanske inte skulle gjort, de var isgata ca 100 m fram så var de så 100 m, sen blev det torrt igen...100 m senare var det skithalt igen och så höll det på ända fram till jobbet....jävla dåligt väglag!

Idag måste jag ta mig till gymmet, känner mig inte alls motiverad..och det är ännu svårare att komma dit när man måste gå själv! För Morgan lär ju inte vilja hänga med heller, men för hans del gör det ju inget eftersom det inte syns på hans kropp om han inte tränat..spelar ingen roll så om han äter pizza varje dag el om han är nyttig...det är inte rättvist!

Kommentarer
Postat av: Marie

Jag vet hur det är... samma sak här... han kan äta pizza jämt utan att det märks men för mig räcker det att titta på den så har jag gått upp 10 kg! Det är INTE rättvist!!

2007-11-14 @ 11:01:14
URL: http://minnemmi.blogspot.com
Postat av: Marie

ja det är samma för mig, men viktklubben hjälpte mig verkligen att komma igång! Nu vet man ungefär vilket som går äta mkt resp. lite av :-)

2007-11-14 @ 12:38:52
URL: http://mugge.blogg.se
Postat av: FashionWay

Du är välkommen att bli medlem i www.FashionWay.se

2007-11-14 @ 17:59:20
URL: http://www.FashionWay.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0