Och så var julen slut!

Ja, äntligen slipper man julmaten. Jag tycker det är gott en gång med julmat, men inte 5 gånger till men exakt likadan mat! Förutom maten som är god men i rimliga mängder så har julen varit kanon! Vi har äntligen fått börja använda vårt wii, och det är så roligt! Morgan fick sin eftelängtade stavmixer så nu kan han äntligen göra sina barnpurreér som han har velat göra!

Idag jobbar jag och det är mindre roligt, men det blir bra med pengar! När jag kommer hem ska jag göra chipsgratäng, får se hur gott det blir. Sen ska vi ju självklart spela WII.

Ha d!

Snart jul!

Hej hopp!

Har inte hunnit blogga på flera veckor nu, tråkigt men sant! Så nu har man sig snart tagit sig igenom hela december, dock är ju pengarna slut för länge sen! Jag känner mig dock ngt mer förvirrad detta året än vad jag gjorde förra. Vi har ingen aning om vad vi ska göra varken juldagen eller nyår! Jättetråkigt att alla andra har en massa planer men det slutar väl med att vi checkar in lite spontant på hotell, som förra året!

Jag har ju blivit utmanad av Marie att lista 7 önskningar så här kommer de:

1. Att jag under våren kan gå min efterlängtade make-up utbildning.
2. Att vi hittar en lägenhet i Göteborg, och kan flytta dit.
3. Att Morgan hittar ett bra jobb i Göteborg.
4. Att jag efter min utbildning hittar ett jobb, där jag faktiskt jobbar som make-up artist och inte som ett vanligt butiksbiträde.
5. Att jag har råd att köpa GHD svindyra plattång för 2000kr, den är faktiskt superbra och lite till :-)
6. Att alla nära och kära är lyckliga och nöjda med livet.
7. Att alla jag känner får en Kanon Jul och ett riktigt Gott Nytt År.

Kramar Marie

Trött!

Usch jag känner mig helt väck! För det första så somnar jag vid tolv, ettiden varje natt. Sen ska man gå upp vid sju varje morgon, det är inte många timmars sömn...jag behöver ju minst åtta timmar för att orka med! Dessutom är jag superförkyld...men man kan inte gå och bli sjuk direkt efter semestern, det går ju inte!

Igår blev jag äntligen klar med Morgans julkalender...det har tagit mig lång tid att inhandla allt, men så äntligen igår så fick han sin kalender.....dock ngr dagar försent men det får han leva med!

Ha en skön dag!

Semestern över!

Så där är man alltså tillbaka på jobbet...känns lite segt men roligt att träffa alla igen! Typsiskt nog så börjar jag bli förkyld så det skulle ju inte förvåna mig om man skulle bli sjuk nu också!

Semestern var ialla fall superskön! Först var vi i göteborg i 5 dagar, bodde på hotell och det var mkt trevligt! Därefter åkte vi till Stockholm där vi bodde hos Morgans syster. Dock blev det ingen sovmorgon där eftersom Agnes 1,5 år vaknar typ vid 7 varje dag, men vi var ju lediga så det gjorde inte så mkt!

Kort och gott så var semestern superbra, och välbehövlig :-)

Ha de!


RSS 2.0