Synd om mig!

Det är jättesynd om mig, jag har blivit superförklyd och kan i princip inte andas med näsan! Det  som oroar mig mest är att vi ska ha vår stora fest imorgon, och då kan jag ju inte vara förkyld.

Är det ngn som har ngr bra förslg på hurkurer får ni gärna skriva dem! Behöver alla tips jag kan få nu!


Måste vara pigg imorgon!


GLAD PÅSK

                         Hoppas ni får en riktigt trevlig helg

Kanonhelg!

I lördags fyllde min kära sambo 30 år, han är gammal som gatan nu :-). Självklart firade vi detta men på ett lugnt sätt. Jag hade lurat i honom att han var tvungen att packa ner träningskläder, underställ och handduk för att det kunde blir lite svettigt. Han gick och undrade och undrade och han tappade allt mer sugen inför helgen märkte jag på honom. Han fick för sig att vi skulle till Nybro och göra ngt jobbigt, men när vi inte klev av där i fredags började hjärnan jobba för fullt, vad kunde jag ha hittat på. Han sa till sist "- Jag skulle bara vilja ligga hemma i badet". Väl framme i Växjö som var vår destination började vi gå upp mot stan. Vi gick först förbi stadshotellet men jag vände och sa nä men här ska vi ju in! På rummet väntade en väl kyld flaska champagne, en korg med frukt och choklad. På sängen låg det härliga badrockar och på rummet fanns det även jaccuzi. Man kan säga att han blev mkt överraskad men ändå lättad att det inte var ngt jobbigt han var tvungen och göra. Det blev superlyckat och vi hade en jättemysig hotellvistelse. Förutom att jag forfarande var supertäppt i näsan och hade glömt sprayen hemma, men det blev bra ändå :-)

Lättlurad

Jag klagade på min kompis härom dagen att hon var så lättlurad och alltid köpte ex 2 för 3  även om hon bara behöver en. Igår visade det sig att hon har dragit med mig på det också. Vi fick 20% rabatt på H&M och så klart gick vi dit och hittade en massa nya kläder, trots att vi inte ens behövde det. Som tur var handlade hon för mer än mig, har fortfarande lite dåligt samvete sen vi var på kosta outlet förra helgen. Jag shoppade nog för en tusenlapp mer än henne. Hade lite dåligt samvete, mest för min egna del eftersom jag har lovat mig själv att spara men skitsamma. Man måste ju får unna sig lite, dock tänker jag så varje månad :-).

Idag är jag ledig och det är så skönt. Ska hem till en kompis och softa lite. Som tur var bor hon inte i Kalmar så vi har ingen möjlighet att shoppa. Tänkte först när jag vaknade på morgonen att jag skulle vara duktig och gå på gymmet men jag orkar inte. Kanske kan få med henne ut på en promenix så man får lite motion.

Helgen för övrigt blir lugn, vi ska hem till päronen på söndag och fira mamma. Har köpt en bok som jag vet hon vill ha. Hoppas bara att den kommer idag annars blir det svårt att ge den på söndag!

Ha en skön helg!

RSS 2.0